BLIJF OP DE HOOGTE
Er is een nieuw boek in de maak over 4 vrolijke heksen!

Tweede druk


Ik kan het zelf nog niet goed geloven, maar alle 250 exemplaren van ‘Ik heb een streepje voor …’ zijn in een mum van tijd enthousiast geadopteerd. Ondertussen besloot de bib van Aartselaar om een beestige speurtocht te organiseren. Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Jeugdboekenmaand en met mijn prenten. Zo fijn! Gezinnen en klassen kunnen heel de maand maart deelnemen. Spelregels en invulblad af te halen in de bib. In de prijzenpot: 50 van mijn boeken. 


Daarom, en omdat er sowieso nog veel vraag was naar ‘Ik heb een streepje voor …’, is er nu de tweede druk. Per boek gaat er nog steeds 2 van de 22 euro als steun naar leefboerderij Casa Di Mauro in Kontich.Een streepje voor jou?

Wil je zelf nog dit hartverwarmende kijk- en voorlees-cadeau over vriendschap, behulpzaamheid en zelfzorg in huis halen? Of ken je iemand die dat van plan was maar geen exemplaar meer kon bemachtigen? Geef me een seintje, dan regelen we een coronaproof afhaal- of brengmoment. Stevig verpakt opsturen kan ook, mits bijbetaling van de verzendkosten. 

Aartselaarse kunstenares Rit Dierckx stelt prachtig prentenboek voor

Na vijfendertig enthousiaste jaren in de klas bij de kleintjes en ontelbare uren achter de schildersezel is er nu ‘Ik heb een streepje voor...’ Het prentenboek voor kleuters waar Rit Dierckx uit Aartselaar als kunstenares van droomde. Tijdens de eerste lockdown bedacht ze het verhaal van de zebra die zo blij is met zijn strepen dat hij ze gul uitdeelt aan de andere dieren tot de neushoorn zijn pad kruist… Lockdown twee trekt een streep(je) door de geplande boekvoorstelling in december 2020. Om dit hartverwarmend kijk- en voorleesboek toch in de kijker te zetten, brengen we graag een kort interview met Rit.