Daar is mijn tweede prentenboek :

" Witsjiepeedieja "

Een heel vrolijk boek met 52 pagina’s vol prachtige kleuren!

Voor kinderen tot 8 jaar.

Alles wat je altijd al wilde weten over heksen, wat doen ze heel de dag , wie zijn hun kinderen?

Achteraan vinden jullie een heuse heksenmenu !

Prijs : € 25 waarvan weer € 2 voor het goede doel :

“Casa di Mauro” een zorgboerderij in Kontich voor kinderen met het syndroom van Down.Tweede druk


Ik kan het zelf nog niet goed geloven, maar alle 250 exemplaren van ‘Ik heb een streepje voor …’ zijn in een mum van tijd enthousiast geadopteerd. Ondertussen besloot de bib van Aartselaar om een beestige speurtocht te organiseren. Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Jeugdboekenmaand en met mijn prenten. Zo fijn! Gezinnen en klassen kunnen heel de maand maart deelnemen. Spelregels en invulblad af te halen in de bib. In de prijzenpot: 50 van mijn boeken. 


Daarom, en omdat er sowieso nog veel vraag was naar ‘Ik heb een streepje voor …’, is er nu de tweede druk. Per boek gaat er nog steeds 2 van de 22 euro als steun naar leefboerderij Casa Di Mauro in Kontich.Een streepje voor jou?

Wil je zelf nog dit hartverwarmende kijk- en voorlees-cadeau over vriendschap, behulpzaamheid en zelfzorg in huis halen? Of ken je iemand die dat van plan was maar geen exemplaar meer kon bemachtigen? Geef me een seintje, dan regelen we een coronaproof afhaal- of brengmoment. Stevig verpakt opsturen kan ook, mits bijbetaling van de verzendkosten.